Onze Nieuwe Bieren!

Onze nieuwe bieren!

Sinds kort hebben we meer lekker bier in ons assortiment zitten. Maar liefst 6 nieuwe op fles. Hieronder vind u onze nieuwe bieren:

Liefmans Fruitesse (3,8% Alcohol)

Een sprankelend aperobier met een lichtrode kleur.  Met een verrassende fruitige smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen. Lekker voor in de zon, geserveerd On The Rocks!

Vedett Extra White (4,7% Alcohol)

Vedett Extra White is van smaak vol romig en fris van smaak. Met tonen van citrus en een kruidigheid van koriander. Dit Belgisch witbier ontstaat door ondergisting. Ook is dit mooie witbier is ideaal voor op het terras in de zon!

Vedett IPA (5,5% Alcohol)

Deze IPA van Vedett is goed doordrinkbaar. Het bier smaakt fruitig. De smaak van het bier blijft niet lang hangen in je mond. De nasmaak is erg zoetig.

Brouwerij ‘T IJ Natte (6,5% Alcohol)

Gebrouwen in het mooie Amsterdam. Een roodbruin biologisch dubbel biertje van hoge gisting met zachte moutige aroma’s. De donkere mouten geven dit biertje een lekkere licht gebrande smaak. Dit in combinatie met de zacht bittere hop maakt dit een biertje om echt te proberen!

LA Chouffe (8,0% Alcohol)

LA CHOUFFE is een ongefilterd blond bier, zowel hergist op vat als op fles. Het is een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. Lekker toegankelijk voor iedereen!

Duvel (8,5% Alcohol)

Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het aparte brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.

Zoals te zien is hebben we echt voor ieder wat wils! Van een laag tot een hoog alcohol percentage, van licht tot donker bier. Naast deze bieren hebben we ook nog 4 soorten bier op de tap en een diversiteit aan bieren op de fles. loop gerust eens binnen en vraag naar de bierkaart!

 

“Team De Zwijger”