Nieuwe gerechten!

Nieuwe gerechten.

Sinds 1 Juli werken met een vernieuwde kaart! En bij een nieuwe kaart, horen nieuwe gerechten!

Wat zijn deze nieuwe gerechten?

Boeren omelet/ omelet met zalm.

 

Omelet met zalm
Omelet met zalm

Wegens het succes wat we hebben geboekt met de omelet als blijvende special, moesten we hier natuurlijk wat mee doen. Daarom is de boeren omelet één van onze nieuwe gerechten. Op deze heerlijke omelet hebben we nu ook een hele andere variant: de omelet met gerookte zalm, rode ui en groene kruiden! Welke is jou favoriet?

Uitsmijter Zalm

Ook nieuw! Een uitsmijter met meegebakken zalm.  Een welkome afwisseling op de “standaard” uitsmijter. Geserveerd met wit of bruin brood!

Uitsmijter zalm
Uitsmijter zalm

Broodje hete kip

Daarnaast hebben we nieuw op onze lunchkaart ook een broodje hete kip. Deze word geserveerd op wit of bruin brood belegd met sla en een heerlijke pikante kipfilet (90 gram). Afgetopt met chilisaus en rode ui en is zeker het proberen waard!

Broodje hete kip
Broodje hete kip

Salade pittige kip

Ook deze is wegens het succes als blijvende special toegevoegd op de nieuwe kaart. En is ook één van onze nieuwe gerechten. Hierdoor hebben we voor een ieder een heerlijke salade! Lekkere pikante kip, met gebakken champignons op een salade gevuld met tomaat, paprika, ui en komkommer.

Broodje kip

Een van onze nieuwe gerechten, is niet echt een nieuw gerecht maar heeft een subtiele verandering ondergaan. De kipburger maakt plaats voor een hamburgerbroodje met 2 kipfilets (2 x 90 gram) sla, tomaat, komkommer en word overgoten met satésaus. Geserveerd met kroepoek. Was jij al fan van de kipburger? Dan ga je deze nieuwe variant helemaal te gek vinden!

Groenteburger

Ook deze is niet echt nieuw en was al even verkrijgbaar, maar staat nu voor vast op de kaart. De groenteburger vervangt de vegaburger. Deze word geserveerd met gesmolten kaas, komkommer, tomaat en sla!

Groenteburger
Groenteburger

Spikkels

Ook het populairste kinderdessert heeft een nieuwe twist gekregen. Nu krijgen de kids twee bollen vanille ijs die door de spikkels heen worden gerold. En word geserveerd met slagroom!

Fruitdroom

Het lieveheerstbeestje is gevlogen. Hiervoor komt een van de nieuwe gerechten in de plaats. De fruitdroom! Lekkere vruchtjes geserveerd met aardbeien- en bananen ijs. En natuurlijk afgetopt met slagroom!

Voor de kleintjes

Voor de kleintjes hebben we heel veel nieuwe gerechten! Echt te veel om op te noemen, pannenkoeken kindermenu’s echt van alles! hierdoor heeft u kleintje meer dan genoeg keuze!

Zo als uw al kunt zien is er een hele hoop veranderd! Dit allemaal voor een nog succesvoller zomerseizoen. Wij zien u graag bij ons in het restaurant om een van deze nieuwe gerechten te proberen.

Team “De Zwijger”